Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Derută la BrașovSportPictures.eu
04 Mai 2014

Derută la Brașov

Dinamo a fost de nerecunoscut în meciul disputat aseară pe terenul celor de la FC Brașov, aflați în mare nevoie de puncte pentru a ieși din zona retrogradării. Cornel Țălnar, în mai multe rânduri la cârma echipei din Ștefan cel Mare, a știut să folosească toate informațiile legate de jocul dinamoviștilor și să-și așeze eficient jucătorii în teren.

Prima repriză a fost dominată clar de gazde, singura ocazie a dinamoviștilor fiind un șut pe mijlocul porții trimis de Lazăr în minutul 10. Andrei Cristea a deschis scorul un minut după aceea, reluând singur din 6 metri centrarea lui Serginho de pe partea stângă, după ce Durimel a intervenit târziu și nu a reușit să agațe balonul. Cristea și Grigorie au în continuare ocazii bune de a dubla avantajul pe tabelă, însă al doilea gol este marcat cu capul de Mateiu, desprins ușor din marcajul lui Adi Popa II, la centrarea lui Szekely de pe partea dreaptă a direcției de atac a brașovenilor.

La reluare, dinamoviștii au încercări timide de a pune în pericol poarta ”stegarilor”, însă Cosmin Matei se lasă pe spate în momentul șutului și mingea trimisă de el trece mult peste transversala porții lui Iacob. Gazdele continuă să fie agresive pe contraatac, în special prin Cristea, până la ieșirea acestuia de pe teren. Surdu și Fonseca se află și ei în fața golului în minutul 75 după centrarea de pe partea stângă a lui Grigorie, ceea ce amuțește peluza populată de fanii dinamoviști. În minutul 86 Surdu este din nou aproape de a finaliza, însă lovitura sa de cap trimite balonul pe lângă stâlpul din stânga porții lui Bălgrădean.

FC Brașov – Dinamo 2-0 (2-0) și brașovenii trec pe locul 14 cu 33 de puncte, unul peste Săgeata, prima echipă de sub linia retrogradării. Dinamo stă liniștită după anunțul de astăzi cu privire la neacordarea licenței pentru Vaslui, însă Stoican are de lucru destul de mult la reglarea echipei pentru tururile preliminare ale Europa League.

 

FC Braşov (antrenor Cornel Ţălnar): Fl. Iacob – Vagner, De Almeida Santos, R. Machado, Cr. Ionescu – Mateiu, Aganovic – Szekely (min. 50 Davide Dias), Grigorie, Sergio da Silva (min. 74 Surdu) – A. Cristea (min. 59 Fonseca)

Alte rezerve: D. Mutu, Potecu, Enceanu, G. Păun, Fonseca

Dinamo București (antrenor Flavius Stoican): Bălgrădean – Rus, Durimel (min. 28 Ad. Popa II), D. Grigore, Bărboianu – I. Şerban, Boubacar (min. 46 Bilinski), Elton (min. 63 D. Rotariu) – C. Matei, Ţucudean, V. Lazăr

Alte rezerve: Naumovski, Thicot, C. Munteanu, J. Thomas

Alte știri din Fotbal