Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Delegări internaționale pentru cinci arbitri româniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Ian 2015

Delegări internaționale pentru cinci arbitri români

Arbitrii români au început anul 2015 în forță. Ei au primit pentru lunile ianuarie și februarie patru delegări internaționale.

Pe 17 ianuarie în cadrul EPCR, partida dintre Calvisano și Viadana va fi judecată de o brigadă alcătuita din Vlad Iordăchescu, Radu Petrescu și Cristian Șerban.

O saptamana mai tarziu, pe 25 ianuarie, doi arbitri din aceasta delegatie vor oficia si in Challenge Cup. Astfel, la meciul London Welsh – Lyon vor fi prezenti Vlad Iordachescu impreuna cu Radu Petrescu, lor adaugandu-li-se Cristian Raduta.

Radu Petrescu va fi prezent pe 31 ianuarie si in Federale 1,  unde va arbitra confruntarea dintre Aix en Provence si Avenir Valenicen.

O alta competitie in care arbitrii romani s-au facut remarcati este si Cupa Europeana a Natiunilor, pe 14 februarie la partida Georgia – Portugalia fiind delegati Vlad Iordachescu, Radu Petrescu si Ionut Bodea. In plus, la aceasta confruntare romanul George Bargaunas a fost desemnat comisar de meci.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby