Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Dejan Stanojevic, noul antrenor al naționalei
01 Dec 2013

Dejan Stanojevic, noul antrenor al naționalei

Biroul Federal al FR Polo pe apa intrunit in data de 21 noiembrie 2013 a validat negocierile purtate de vicepresedintele federatiei dl.Cristian David cu antrenorul sirb Dejan Stanojevic privind preluarea, de catre acesta din urma, a postului de selectioner al primei reprezentative de polo pe apa a Romaniei. Incepind cu 01 ianuarie 2014, Dejan Stanojevic va fi noul antrenor principal al nationalei de seniori  a Romaniei. Votul acordat, in unanimitate de membrii Biroului Federal, are la baza proiectul de pregatire pe care noul selectioner vrea sa-l implementeze la nivelul tuturor categoriilor de varsta si al selectionatelor tarii noastre.

Dejan Stanojevic, in varsta de 42 ani, a activat cu succes in functiile de antrenor asistent si ulterior principal la nationalele de juniori ale Serbiei cu care a castigat cite doua titluri de campion european si mondial in perioada 2004 – 2011.

Dejan Stanojevic va avea ca obiectiv principal la prima reprezentiva crearea unei echipe competitive care sa participe la Jocurile Olimpice de vara din 2016 de la Rio de Janeiro, precum si calificarea la toate turneele finale europene si mondiale ce preced viitoarea editie a intrecerilor olimpice.

Alte știri din Polo