Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
E-Sports
Deian Sorescu, al doilea român în ” Team of the Week”
17 Dec 2020

Deian Sorescu, al doilea român în ” Team of the Week”

După ce Andrei Cristea a fost inclus de specialiștii Electronic Arts în ” Team of The Week 1”, recent dinamovistul Deian Sorescu a fost selectat în ”Team of the Week 12” ca urmare a prestației sale din partida contra celor de la Politehnica Iași în care a înscris o dată din penalty și a dat două pase de gol. În respectiva partidă Sorescu a fost folosit pe post de fundaș dreapta, prin urmare și cartonul special este tot pentru această poziție. Cartonul normal, de nivel Silver, este pentru poziția de mijlocaș dreapta și are valoarea de 70 și se tranzacționează pentru 400 monezi, în timp ce cartonul special Gold are valoarea de 78 și se tranzacționează începând de la 9.700 de monezi. Demn de remarcat este diferența semnificativă la punctajul parametrilor. Pe cardul Silver, Sorescu este creditat cu următoarele valori:

Pace   91

Shooting   58

Passing   63

Dribbling   70

Defending   57

Physical   69

Pentru cardul special Gold, valorile sunt următoarele:

Pace   95

Shooting   70

Passing   72

Dribbling   78

Defending    73

Physical   77

De asemenea, trebuie evidențiată viteza excepțională, de 95, a doua cea mai mare dintre componenții ”Team of the Week 12” după cea a mexicanului Hirving Lozano de la Napoli, 98.

Alte știri din E-Sports