Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Decizie aproape de ultimul fluierDan Duta / Mediafax Foto
19 Sep 2014

Decizie aproape de ultimul fluier

ASA Târgu Mureș a obținut a patra victorie în cele 8 etape disputate și a urcat pe locul 4 al clasamentului în urma victoriei pe teren propriu cu Rapid.

Giuleștenii și-au dovedit limitele, cu toate că etapa trecută au luat o importantă gură de oxigen pe teren propriu după victoria contra celor de la ”U” Cluj. Ei au contat prea puțin în atac, dar în prima repriză au fost salvați de lipsa de decizie în ofensivă a mureșenilor. Capul lui Marius Constantin dezmorțit puțin tribunele în care s-au adunat câteva mii de prieteni ai fotbalului, însă letargia a cuprins din nou stadionul din Târgu Mureș până la faza din minutul 65, când Gorobsov a șutat din afara careului și Bornescu a scăpat mingea ce s-a lovit apoi de bară. Golul victoriei a venit în minutul 82 în urma unei centrări de pe partea dreaptă a lui Amauri în careul rapidist, acolo unde Goga a pătruns nestingherit și a taxat naivitatea în defensivă a oaspeților cu un șut sec ce l-a învins pe Bornescu.

ASA – Rapid 1-0 (0-0) a fost scorul final, ce învolburează și mai mult apele în tabăra giuleștenilor.

 

ASA Tg. Mureş (antrenor Adrian Falub): Viciu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi - Gorobsov, N’Doye (min. 80 Zicu) – Hora, Szekely (min. 58 Axente), Martins (min. 71 Amauri) – Goga

Rapid (antrenor Ionel Ganea): Bornescu – Savin, Al. Iacob, Mera, Mendy – V. Negru, I. Roşu (min. 70 Săndulescu), Călin - Al. Coman, V. Balint (min. 57 Balint), L. Buş (min. 61 Cojocnean)

Alte știri din Fotbal