Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Debut neașteptat: Ungur a pierdut meciul inaugural cu SuediaSportPictures.eu
12 Sep 2014

Debut neașteptat: Ungur a pierdut meciul inaugural cu Suedia

Astăzi, la Arenele BNR din Capitală, a început partida de Cupa Davis dintre România și Suedia, contând pentru menținerea în grupa I valorică a Zonei Euro-Africane.

Prima noastră rachetă, Adrian Ungur, a cedat neverosimil, în minimum de seturi, în fața suedezului Christian Lindell. Scorul final al jocului a fost de 7-5, 7-6, 6-4 în favoarea vikingului, care astfel a adus primul punct pentru Suedia.

Ungur, locul 134 mondial, a gestionat catastrofal finalurile de set. Jucătorul nostru a avut inițiativa în fiecare manșă, însă le-a cedat pe toate trei. În setul doi, Ungur a avut 5-3 și totuși a reușit contraperformanța de a pierde. În setul al treilea a condus cu 3-0, după care a cedat cinci game-uri consecutiv. Lindell (locul 256 ATP) este născut la Rio de Janeiro, în Brazilia, iar la București a debutat pentru Suedia în Cupa Davis.

Urmează al doilea meci al zilei, în care Marius Copil (locul 174 ATP), ușor accidentat, va trebui să egaleze situația, în jocul cu Elias Ymer (locul 242 ATP), care este abia la al treilea meci în Cupa Davis.

Alte știri din Tenis de câmp