Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Debut cu stângul la Europenele de poloRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Iul 2018

Debut cu stângul la Europenele de polo

A 33-a ediție a Campionatului European de polo pe apă ce se dispută la Barcelona a luat startul luni, zi în care caschetele tricolore au întâlnit deținătoarea titlului, Serbia, într-un meci contând pentru grupa D a competiției. Plavii s-au impus cu scorul de 11:5 (3:1, 3:1, 3:2, 2:1), pentru România golurile fiind înscrise de Tiberiu Negrean (3), Tudor Fulea şi Andrei Priotiasa. Portarul Marius Tic a salvat 8 dintre cele 19 șuturi trimise de poloiștii sârbi.

Miercuri, tricolorii pregătiți de antrenorul sârb Dejan Stanojevic vor disputa al doilea meci, adversară fiind Slovacia, echipă învinsă de Rusia cu 12:6 în prima etapă.

Din această grupă de patru echipe, la fel ca și în celelalte trei grupe ale competiției, ocupanta primului loc se califică direct în sferturile de finală, în timp ce echipele poziționate pe locurile 2 și 3 vor disputa optimile de finală. Așadar, partida cu Slovacia este decisivă pentru calificarea în optimi.

Alte știri din Polo