Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Debut cu gol pentru Mureșan în Liga CampionilorSportPictures.eu
16 Iul 2014

Debut cu gol pentru Mureșan în Liga Campionilor

Fotbalistul român Andrei Mureșan a debutat cu gol în tricoul noii sale echipe, campioana Moldovei Sheriff Tiraspol. Mureșan, care evoluează pe post de fundaș central, a deschis scorul aseară în meciul din turul al doilea preliminar, împotriva celor de la Sutjeska, din Muntenegru. La un corner executat de pe partea stângă, în direcția de atac a transnistrenilor, Mureșan a fost cel care a șutat decisiv, după o serie de mai multe baloane expediate de gazde în blocajul muntenegrean.

În afara acestei reușite, Mureșan s-a mai remarcat și prin exactitatea intervențiilor sale defensive. Mureșan l-a suplinit pe colegul său de linie, Ligger, care a avut câteva intervenții mai puțin fericite.

Mureșan a fost declarat de fanii echipei drept cel mai bun om al meciului dintre Sheriff și Sutjeska. Înainte de a ajunge în capitala Transnistriei, el a evoluat pentru Kuban Krasnodar, în Rusia, dar și pentru Khazar Lankaran, în Azerbaidjan.

Obiectivul declarat pentru acest sezon al celor de la Sheriff Tiraspol este de a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Returul cu Sutjeska va avea loc în deplasare, săptămâna viitoare.

Alte știri din Fotbal