Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Debut cu dreptul în Cupa Continentală 2015Attila Szabo / Mediafax Foto
17 Oct 2014

Debut cu dreptul în Cupa Continentală 2015

Astăzi pe gheața patinoarului Olimpic din Brașov au avut loc primele meciuri din cadrul grupei C a Cupei Continentale 2015 la hochei pe gheață, din faza a doua a competiției. Din această grupă, în afara gazdelor de la Corona fac parte echipele Dab. Docler HK (Ungaria), HK Prizma Riga (Letonia) și Ciarno PBS Bank KH Sanok (Polonia).

Primul meci al grupei a fost câștigat de polonezii de la Sanok cu scorul de 6-2 (0-1, 3-1, 3-0) în fața ungurilor de la Dab Docler, în timp ce brașovenii au repurtat o victorie importantă contra letonilor de la Prizma după o repriză secundă foarte bună. Scorul în această partidă a fost 3-2 (0-2, 3-0, 0-0).

Sâmbătă sunt programate partidele Ciarno PBS Bank KH Sanok – HK Prizma, de la ora 14:00, iar de la 17:40 liderul la zi al Ligii Mol, Dab. Docler HK va da replica gazdelor de la ASC Corona Brașov, meci transmis de Digi Sport 2.

Duminică se dispută ultimele partide, de la ora 13:00 HK Prizma – Dab. Docler, iar de la ora 17:00 ASC Corona Brașov – Ciarno PBS Bank KH Sanok, meci transmis de asemenea pe unul dintre canalele Digi Sport.

Prima clasată la sfârșitul celor trei zile de dispute pe gheață se va califica în runda a treia a competiției, în grupa E, din care în prezent se cunosc două echipe, Neman Grodno (Belarus) și Angers Ducs (Franța), cea de-a patra echipă urmând a fi aleasă dintre cea mai bună echipă clasată pe locurile 2 în grupa de la Brașov și în grupa B, ce se dispută la Bremerhaven, în Germania, și reunește echipele Fischtown Pinguins Bremerhaven (Germania), Belfast Giants (Marea Britanie), Tilburg Trappers (Olanda) și CSKA Sofia (Bulgaria).

Alte știri din Hochei