Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
Dansatorii sportivi se întrec în trei competiții naționaleStefan Constantin / SportPictures.eu
20 Oct 2016

Dansatorii sportivi se întrec în trei competiții naționale

Dupa ce vârfurile dansului sportiv românesc s-au întrecut la Reghin la Cupa României 2016, ocazie cu care Federația Română de Dans Sportiv a sărbătorit 25 de ani de la înființare și a premiat cei mai buni dansatori sportivi români campioni și vicecampioni europeni și mondiali, în acest weekend se vor desfășura alte trei competiții naționale, evenimente cuprinse în calendarul copetitional al F.R.D.S.

Astfel, sambata, 22 octombrie, in Sala Sporturilor „Victoria” din Arad se va desfasura cea de-a VII-a editie a Cupei „Ballroom” organizata de clubul aradean Ballroom Dance, sub egida F.R.D.S., cu sprijinul Primariei Arad si D.J.T.S. Arad. Competitia din vestul tarii va cuprinde patru programe si 34 de concursuri adresate tutror categoriilor de varsta si la toate clasele valorice.

Tot sambata, dar la Baia Mare, va avea loc Cupa Castanelor, competitie care se va desfasura in Sala de Sport a Colegiului „Ghe. Șincai”, un eveniment organizat de clubul Galactic Dance Studio, sub egida F.R.D.S.
si cu sprijinul municipalitatii Baia Mare si al Consiliului Judetean Maramures. Ca si la Arad, sportivii se vor intrece in 34 de sesiuni pe categorii de varsta si clase valorice.

A treia competitie a weekendului, cea de la Iasi, poate parea si cea mai interesanta deoarece la Cupa „Iasului” si-au anuntat participarea si perechi din Republica Moldova, competitia capatand astfel caracter international.

Evenimentul iesean este organizat de Reflex Dance Academy si F.R.D.S., va cuprinde trei programe si va avea 32 de concursuri pe mai multe categorii de varsta si clase valorice.

Alte știri din Dans sportiv