Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
Dansatorii sportivi se întrec în patru competiții naționale și participă la două mondiale
11 Nov 2016

Dansatorii sportivi se întrec în patru competiții naționale și participă la două mondiale

Dacă weekendul trecut toate privirile au fost îndreptate spre cea mai populară competiție din calendarul Federatiei Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.), Campionatul Național de Clase, sfârșitul de săptămână care bate la ușă aduce noi oportunități pentru dansatorii sportivi români.

Astfel, conform calendarului competitional, in acest weekend sunt programate patru evenimente. Primele doua sunt programate sambata, 12 noiembrie, la Galati si la Targu Mures, unde se vor desfasura Cupa „Daniel Nechita” editia a VI-a, respectiv Cupa „Dance Art” editia a IX-a. Dacă evenimentul de pe malul Dunarii este organizat de Clubul de Dans Sportiv „Beija Flor” din Galați, confruntarea de la Targu Mures este administrata de Asociatia Club Sportiv „Dance Art” din localitate.

Celelalte doua competitii se vor desfasura duminica, 13 noiembrie, astfel: in Sala Apollo din capitala unde se va disputa “Festivalul Copiilor”, un concurs regional organizat de cluburile bucureștene „Violet” si „Bonito Dance”; respectiv „Cupa Banatului”, patronata de clubul timisorean „Sportim Dance”.

Tot in acest sfarsit de saptamana vor avea loc si doua evenimente internationale importante. La Aarhus, in Danemarca, se va disputa Campionatul Mondial de Standard Adulti, acolo unde Romania va fi reprezentata de perechea medaliata cu bronz la Campionatul National 2016, pereche formata din Pasquale Sirica si Dora Kilin, sportivi legitimati la Fan Dance Club Brasov, respectiv Crystal Top Dance Cluj-Napoca si perechea Alina Petre - Paolo Campigotto de la Clubul Mihai Petre Bucuresti, sportivi aflati in fata unei noi experiente, ei reprezentând Romania pentru prima data la un Campionat Mondial Standard, divizia profesionisti.

Alte știri din Dans sportiv