Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
Dansatorii sportivi români se întrec în trei competiții naționale
30 Sep 2016

Dansatorii sportivi români se întrec în trei competiții naționale

In calendarul competitional al Federatiei Romane de Dans Sportiv figureaza pentru acest weekend nu mai putin de trei competitii, in care cei peste 12.000 de sportivi legitimati la Federatie, dar si alte sute de copii debutanti, vor putea sa-si demonstreze inca odata pregatirea si maestria pe ringurile de dans si sa evolueze in clasament.

Astfel, in Sala Apollo din sectorul 3 al capitalei se vor desfasura sambata si duminica, 1 si 2 octombrie, Campionatul Studentesc al Municipiului Bucuresti si Cupa Violet, organizate de clubul bucurestean Violet si F.R.D.S., care vor reuni peste 40 de intreceri pe clase valorice si categorii de varsta, in 6 programe de concurs.

Peste 30 de intreceri, in 4 programe, sunt programate si la Cupa Magnum, editia a V-a, care se va disputa duminica (2 octombrie) in Sala Polivalenta din Resita, eveniment organizat de A.C.S. Magnum Team Resita si F.R.D.S.

A treia competitie a sfarsitului de saptamana se va disputa tot duminica, 2 octombrie, in Sala Polivalenta din Medias unde se va desfasura Concursul National de Dans Sportiv „Cupa Medias” editia a X-a, in organizarea Clubului de Dans Sportiv „Magic of the Dance” Medias si F.R.D.S. Competitia mediesana va cuprinde nu mai putin de 40 de concursuri structurate in 4 programe.

Alte știri din Dans sportiv