Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
Dansatorii sportivi români  evoluează la campionatul mondial de la BostonFRDS
08 Oct 2016

Dansatorii sportivi români evoluează la campionatul mondial de la Boston

Boston, capitala statului americam Massachusetts, este gazda unuia dintre cele mai importante evenimente din calendarul Federatiei Mondiale de Dans Sportiv (W.D.S.F.), American Dance Sport Festival, competitie ce include Campionatul Mondial de Seniori 1 Standard si Campionatul Mondial de Seniori 10 Dansuri.

Evenimentul, programat pentru 8 si 9 octombrie, va alinia la start cele mai bune perechi de dansatori sportivi din lume si constituie un moment excelent pentru dansul sportiv romanesc pentru a confirma parcursul de
exceptie din ultima perioada.

Astfel, la Campionatul Mondial de Seniori 1 Standard, Romania va fi reprezentata de perechile Silviu Adrian Nedelcu - Nicoleta Nedelcu si Sorin Dumitru Simion - Florentina Constantinescu , cea de-a doua pereche reprezentand Romania si in Campionatul Mondial de Seniori de 10 Dansuri.

In celelalte concursuri din cadrul evenimentului american trebuie sa remarcam si participarea perechii Rares Cojoc - Andreea Matei la categoria WDSF Adult Standard, Alexandru Miculescu - Andra Pacurar (locul 34 in clasamentul mondial al categoriei Adult Latin) participanti la WDSF Adult Latin, iar la Divizia Standard Profesionisti, tara noastra va fi reprezentata de perechea Paolo Campigotto - Alina Petre, pereche aflata in acest moment pe locul 18 in clasamentul mondial de specialitate.

Din partea Romaniei va arbitra Mircea Gavrila arbitru international WDSF.

Alte știri din Dans sportiv