Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
Dansatorii sportivi români au strălucit pe meridianele lumiiAndreea Alexandru / Mediafax Foto
03 Nov 2015

Dansatorii sportivi români au strălucit pe meridianele lumii

Weekend bogat în evenimente sportive la nivel mondial, prilej pentru dansatorii noștri să-și dovedeasca încă o dată valoarea, înfruntând-se în diferite competiții cu perechile importante din dansul sportiv mondial.

In primul rand, sambata, pe 31 octombrie, la Riga (Letonia), Romania a participat la Campionatul Mondial de 10 dansuri Under 21 cu doua perechi care au avut o evolutie excelenta. Intre cele 50 de perechi din toata lumea aspirante la titlul mondial, perechea noastra compusa din Mihai Paraschiv - Diandra Illes a luptat pana in finala unde a ocupat locul IV. Cealalta pereche din Romania, Alexandru Munteanu - Anne Bezusenco s-a oprit in semi-finala pe locul 11.

La Ankara, in Turcia, tot pe 31 octombrie, s-a desfasurat WDSF Open Ankara unde perechile noastre au ajuns in finale, reusind un loc II la Adult Latin prin Paul Moldovan - Cristina Tatar , Locul 3 la Adult Standard pentru  perechea Evgeny Mushtukov - Andreea Sardarescu, si un loc IV in finala de Standard pentru tineret prin Adrian Barbu - Alexandra Albulescu.

Trebuie sa trecem in revista si competitia din Italia, WDSF International Open Pescara, desfasurata vineri, 30 octombrie, reuniune in care Romania si-a trecut in cont medaliile de bronz la Adult Latin prin perechea Serban Rotaru - Daniela Apatiei.

Mai la vest, in Spania, pe 31 octombrie si 1 noiembrie s-a desfasurat WDSF Open Platja d’Aro, medalie de bronz pentru perechea Alexandru Miculescu - Andra Pacurar, la categoria Adult Latin, la Adult Standard perechea Evgeny Mushtukov-Andreea Sardarescu s-a clasat pe locul III,

O competitie foarte puternica s-a desfasurat si la Bucuresti, Dance Fest WDSF International Open, concurs in care au intrat peste 600 de perechi din mai multe tari. Si la Dance Fest sportivi nostri au stralucit obtinand urmatoarele rezultate la cele mai importante categorii:

- Locul 1 in finala de Adult Latin, perechea formata din Stefan Grigore - Laura Filipescu

- Locul 1 Youth Standard Paul Rednic - Roxana Lucaciu, iar perechea Adrian Berzerghianu - Bianca Tutuianu s-a clasat pe locul IV.

- Finala  Adult Standard, Calin Rusnac - Andra Trasnea locul IV si Csanad Fodor - Reka Vaszi locul V.

- Finala Youth Latin, Romania a ocupat locul IV prin perechea Vlad Donosa - Otilia Gologan.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Dans sportiv