Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
Dansatori din Top 50 Mondial vin la București la „Dance Fest International Open”
27 Oct 2016

Dansatori din Top 50 Mondial vin la București la „Dance Fest International Open”

Centrul Sportiv „Apollo” din capitală găzduiește în acest weekend 29-30 octombrie, un regal de dans sportiv intitulat „Dance Fest International Open” ediția a II-a, organizat de către CDS Alessia Dance din București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv (FRDS).

Timp de două zile, pe parchetul de concurs se vor întrece cei mai buni dansatori sportivi români ai momentului, dar și perechi de dansatori sportivi din străinătate, la competiția de pe Dâmbovița anunțându-și participarea mai multe perechi din Top 50 Mondial.

Pe lângă cei mai buni arbitri români vor juriza întrecerile arbitri invitați din Estonia, Italia, Bulgaria, Rusia, Germania, Spania,Georgia, Moldova, Olanda, Turcia, Finlanda, Lituania și Serbia. În cadrul acestui eveniment se va derula și cea de-a XII-a ediție a Cupei Alessia.

Alte știri din Dans sportiv