Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Daniel Niculae și Cristian Săpunaru au semnat cu RapidRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Feb 2015

Daniel Niculae și Cristian Săpunaru au semnat cu Rapid

Atacantul Daniel Niculae și fundașul Cristian Săpunaru au semnat contracte până la sfârșitul campionatului cu Rapid. Cei doi au plecat spre Turcia, pentru a se alătura lotului pregătit de antrenorul Cristian Pustai în cantonamentul din Antalya.

“Sper să reușim să salvăm echipa de la retrogradare. Va fi o misiune grea, infernală! Nu a fost vorba de bani de-a lungul tratativelor. Contractul este în alb, am lăsat conducerea să decidă salariul. Am semnat fără să trecem suma! Atât eu, cât și Săpunaru. Ei vor marca sumele, chiar nu ne interesează. Contează prea puțin factorul principal, sunt alți factori care trebuiesc remediați! Sunt lucruri sportive de îndeplinit urgent! În primul rând, ne dorim binele clubului, vom rămâne pe vecie fanii Rapidului, chiar dacă o să fim în tribună sau nu vom mai fi la echipă. Nu am fost de acord cu ce s-a întîmplat la Rapid până în momentul de față. Dacă nu semnam cu Rapid, aș fi pus punct carierei. Avem nevoie de suporteri, lucrurile nu vor fi roz dacă sunt la echipă Săpunaru, Niculae, Bornescu și Pancu. Fanii sînt forța echipei”, a declarat fostul internațional Daniel Niculae.

Daniel George Niculae este al doilea marcator din istoria rapidiștilor în cupele europene cu opt goluri reușite în 20 de partide. Are 32 de ani și a debutat la Rapid într-un meci cu Steaua, în 16 mai 2001 (1-1). De atunci și până la finalul sezonului 2004-2005 a marcat 33 de goluri (primul în 15 mai 2002, Rapid - FC Argeș 1-1) în 106 meciuri în competiția internă. A mai evoluat pentru Auxerre, AS Monaco, Nancy și Kuban Krasnodar.

Ionuț Cristian Săpunaru, care va împlini 31 de ani în luna aprilie a debutat în Liga 1 în 1 decembrie 2002 (FC Național - Gloria Bistrița 0-0) și a evoluat patru sezoane la FC Național și alte trei la Rapid (95 de partide cu opt goluri marcate). Primul gol în prima ligă a fost unul cu totul și cu totul special: l-a marcat în 20 mai 2006, când a reușit tripla în partida FC Național - Pandurii Târgu Jiu 3-2! În străinătate a evoluat pentru FC Porto, cu care a câștigat Cupa UEFA în sezonul 2010-2011, Real Zaragoza și Elche. 

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Fotbal