Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Danie de Viliers și Daniel Neaga demișiLiviu Chirica / Mediafax Foto
20 Aug 2014

Danie de Viliers și Daniel Neaga demiși

Doi antrenori ai echipelor de rugby din Superligă au fost demiși în urma înfrângerilor suferite în etapa din week-end. Astfel, Danie de Viliers, antrenorul campioanei RCM UV Timișoara, și-a luat la revedere de la elevii săi la antrenamentul de luni după-amiază. Ultimul meci al tehnicianului sud-african a fost o înfrângere, 17-21 pe terenul celor de la Baia Mare. Interimatul va fi asigurat de către secundul acestuia, neo-zeelandezul Grainger Heikel. Asistentul acestuia va fi Sosene Anesi, care este și jucător, fiind singurul internațional All Blacks din rugby-ul românesc.

Schimbare de antrenor și la CSM București Olimpia, după înfrângerea pe teren propriu cu Farul Constanța, 21-26. Fostul internațional Daniel Neaga a plecat de la echipă, locul său fiind ocupat momentan de Ovidiu Cîrcei. 

În acest sezon, cinci antrenori ai echipelor din Superligă au fost demiși, singurii care au rezistat fiind Eugen Apjok, la Baia Mare și Ștefan Demci, la Dinamo.

Alte știri din Rugby