Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Dan Bobric și Marian Ivana primii pentatloniști români în arenă la SofiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Mai 2015

Dan Bobric și Marian Ivana primii pentatloniști români în arenă la Sofia

Campionatele Europene de pentatlon modern pentru juniori au început astăzi la Sofia, în Bulgaria. Prima probă care își va desemna campionii continentali este cea de ștafetă feminin, unde România nu participă. În schimb, mâine, 26 mai, vom avea emoții pentru ștafeta masculină care ne va reprezenta în concurs. Componența echipei României este exclusiv stelistă, cei doi pentatloniști titularizați fiind Dan Bobric și Marian Ivana. Despre cel de-al doilea sportiv, Marian Ivana, se poate face mențiunea că este mezinul lotului și unul din cei mai tineri participanți la Campionatele Europene. El mai are în față încă trei ani de juniorat, așa că experiența pe care o va acumula acum, cu siguranță va fi valorificată mai târziu.

România va mai fi prezentă apoi în probele individuale, masculin și feminin, dar și în ultima zi de concurs, pe 31 mai, la ștafetă mixtă. Obiectivele sportivilor români sunt acelea de a lua contact cu eșichierul competițional de valoare și de a-și stabili anumite baremuri personale, pentru perspectivă.

Pe de altă parte, etapa a doua a Campionatelor Naționale, inițial programată pentru perioada 22-24 mai, a fost decalată pentru a permite sportivilor să se prezinte în maxim de formă sportivă la Campionatele Europene de juniori de la Sofia. Etapa internă va avea loc la București, în perioada 6-7 iunie.

 

sursa: frnpm.ro

Alte știri din Natație