Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
DNS: Victorii ale gazdelor în etapa a III-aAndrei Luca / SportPictures.eu
17 Oct 2017

DNS: Victorii ale gazdelor în etapa a III-a

În Divizia Naționala de Seniori s-au disputat partidele din etapa a III-a, în toate cele patru dispute victoria revenind gazdelor. Prin succesele obținute, CS Năvodari și Gloria Buzău se află în fruntea clasamentului având același număr de puncte, urmate de Știința Petroșani, respectiv RC Bârlad care s-au impus în acestă rundă cu bonus ofensiv.

Cea mai echilibrata partida a etapei s-a disputat pe stadionul Flacara intre CS Navodari si CS Tomitanii, victoria revenind trupei antrenate de Cornel Suciu si Cristian Husea dupa un final dramatic. La pauza CS Navodari a condus cu 20-8, dar Tomitanii au revenit si au trecut in avantaj pentru ca invingatoarea sa fie decisa de Alexandru Trandafir dintr-o lovitura de pedeapsa. CS Navodari s-a impus cu rezultatul de 23-22, Georgian Burlacu si Marian Nita fiind autorii eseurilor, restul punctelor venind din tentativele de tinta concretizate de Nicu Ignea, respectiv Alexandru Trandafir. Pentru CS Tomitanii, Alexandru Alexe a finalizat de doua ori in terenul de tinta advers, cea mai spectaculoasa reusita partinandu-i lui Johnny Sola.

Gloria Buzau s-a impus greu pe teren propriu in partida cu CSM Bucovina Suceava, rezultat 21-16, oaspetii trecandu-si in cont punctul bonus defensiv. Raportul eseurilor a fost 2-2, autori George Bulearca si Ion Constantin, respectiv Ioan Tolos si Andrei Manole, diferenta fiind facuta de tentativele de tinta concretizate de Alexandru Basceanu.

Stiinta Petrosani a invins-o pe CSU AV Arad cu rezultatul de 68-5, astfel ca studentii din Valea Jiului si-au trecut in cont primul succes stagional. Adrian Mihalachi a semnat un hat-trick, Mirel Popescu o dubla, alaturi de reusitele jucatorilor Vlad Popa, Claudiu Ciule, Lucian Mic si un eseu de penalizare, reusita de onoare a aradenilor avandu-l ca autor pe Marian Grindei.

Tot cu punct bonus ofensiv a castigat si RC Barlad partida jucata impotriva celor de la RCM Galati, rezultat 46-22. A fost un meci specatculos in care s-au consemnat noua eseuri, Cristian Constantin, Alexandru Craciun dubla, Danut Botezatu, Vlad Leica si Alin Andrei macatori pentru barladeni, Paul Bolat, Mitica Trandafir si Dragos Giusca de partea echipei de la malul Dunarii.

Etapa urmatoare va avea loc pe 21 octombrie dupa urmatorul program:
CSU AV Arad - RC Barlad
CSM Bucovina Suceava - Stiinta Petrosani
CS Navodari - Gloria Buzau
CS Tomitanii - RCM Galati

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby