Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
DNS: Favoritele se impun și în a doua etapă din play-offRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Apr 2019

DNS: Favoritele se impun și în a doua etapă din play-off

Divizia Națională de Seniori a programat partidele din etapa a 2-a a play-off-ului, în care s-au consemnat două victorii ale oaspeților, RC Bârlad pe terenul celor de la RC Grivița, respectiv CS Năvodari la Gura Humorului și un succes al gazdelor, Știința Petroșani în fața CSM-ului din Suceava.

Cea mai categorica victorie a obtinut-o CS Navodari pe terenul celor de la RC Gura Humorului, rezultat 61-3, o diferenta care desigur a adus echipei de la malul marii si punctul bonus ofensiv. Eseurile invingatorilor au fost marcate de Andrei Ciubotariu hat-trick, Sebastian Agapie dubla, Marian Nita dubla, Vasile Perju si Nistor Ionita. Cu acest succes CS Navodari se afla in fruntea clasamentului din Play-Off-ul DNS.

O partida extrem de disputata a avut loc pe stadionul Parcul Copilului intre RC Grivita si RC Barlad. Oaspetii au condus la pauza cu 18-7 si se parea ca vor obtine o victorie lejera, dar RC Grivita a revenit pana la 18-15 si astfel s-a ales cu punctul bonus defesiv. Raportul eseurilor a fost 2-2, Liviu Moise si Gabriel Cernean, respectiv Cosmin Chirica si Alexandru Ichim, diferenta fiind facuta de tentativele de tinta ale lui Laurentiu Andrei.

Stiinta Petrosani s-a impus si ea cu punct bonus ofensiv in partida cu CSM Suceava, rezultat 38-7. Studentii din Valea Jiului au marcat sase eseuri, autori Alin Ghiarasim, Constantin Ivanciu, Alin Dumitrache, Andrei Ilie dubla si Cosmin Olteanu, incercarea sucevenilor avandu-l ca autor pe Andrei Fanariu. Astfel, alaturi de CS Navodari, Stiinta Petrosani este a doua echipa din Play-Off cu maxim de puncte acumulate, etapa urmatoare fiind programat derby-ul dintre cele doua echipe care va avea loc la Navodari.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby