Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DIvizia A1 M: Zălăuanii joacă finalaBogdan Danescu / Mediafax Foto
31 Mar 2015

DIvizia A1 M: Zălăuanii joacă finala

După ce Tomis a tranșat în minim de meciuri semifinala cu Dinamo București, astăzi s-a aflat numele celei de-a doua finaliste a Diviziei A1 masculin. ACS Volei Municipal Zalău a învins în deplasare la Craiova, în meciul 4 după ce ieri gazdele de la SCMU Craiova învinseseră și relansau speranțele de revenire.

În seara aceasta, oaspeții și-au permis o singură sincopă, în setul 3, după care au revenit la conducerea meciului. După un prim set echilibrat și adjudecat în cele din urmă de zălăuani, aceștia se detașează la 2-0 la capătul unui set pe care l-au controlat cu autoritate. Craiovenii au revenit în setul 3, în care i-am văzut pe oaspeți făcând uneori greșeli mari din simplă lipsă de concentrare, ceea ce le-a permis să rămână în joc

Căpitanul echipei zălăuane, brazilianul Leo Dal Bosco și-a condus coechipierii către victorie în setul 4 după ce la un moment dat era 8:8, apoi oaspeții s-au detașat la 20:13. Craiovenii au forțat revenirea cu Ionuț Manda, Vâlcelean și Turanjanin și s-au apropiat la trei puncte în spatele adversarilor, 24:21 pentru zălăuani, dar Bala închide meciul și semifinala cu un lung de linie ”îngropat” după o pasă pe toată lungimea fileului.

S-a încheiat SCMU Craiova - ACS Volei Municipal Zalău 1:3 (23:25, 20:25, 25:13, 21:25) și, cu scorul general de 3-1, ACS Volei Municipal Zalău se pregătește de confruntarea din finală cu Tomis Constanța. Meciul pentru medaliile de bronz ale campionatului se va desfășura între SCMU Craiova și Dinamo București, cu primele două partide pe terenul din Bănie.

Alte știri din Volei