Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
DIGI este noul sponsor principal al clubului Rayo Vallecano
08 Feb 2021

DIGI este noul sponsor principal al clubului Rayo Vallecano

Rayo Vallecano a semnat un acord cu DIGI, în urma căruia operatorul de telecomunicații al multinaționalei DIGI Communications devine principalul sponsor al formației clasate pe locul 5 în LaLiga2 până la sfârșitul acestui sezon. Logo-ul operatorului s-a aflat pe tricoul echipei madrilene în meciul contra celor de la Club Deportivo Tenerife, disputat duminică pe stadionul Vallecas.

În comunicatul oficial postat pe site-ul clubului se arată: „Prin acest acord, DIGI își arată sprijinul pentru club, precum și pentru întregul cartier Vallecas, consolidându-și valorile de apropiere, îmbunătățire și muncă în echipă.”

Pentru CEO-ul DIGI Spania, Marius Varzaru, „acest proiect important de a deveni principalul sponsor al Rayo Vallecano este o sursă de mândrie pentru noi, precum și un mod de a ne arăta sprijinul pentru echipă, precum și pentru fanii lor și toți vallecanos și vallecanas. Este o alianță care ne va permite, fără îndoială, să continuăm să creștem împreună ”.

La fel, președintele Rayo Vallecano, Raúl Martín Presa, și-a exprimat satisfacția față de acest acord: „Suntem foarte fericiți că avem sprijinul unei companii în creștere precum DIGI, cu care împărtășim și multe dintre valorile noastre. Apreciem încrederea în acest nou proiect, care cu siguranță ne va face să continuăm să adăugăm succes ambelor ”.

DIGI și-a început activitatea în Spania în 2008 și de atunci a înregistrat o evoluție de succes și creștere constantă, iar până astăzi are mai mult de 2 milioane de clienți și mii de puncte de vânzare pe piața iberică.

Alte știri din Business sport