Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1M: Zalăul se impune la Baia MareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Oct 2016

DA1M: Zalăul se impune la Baia Mare

Etapa a 2-a a campionatului masculin de volei a debutat astăzi la Baia Mare cu un meci lung și echilibrat, ca de început de sezon, între CS Știința Explorări și oaspeții de la ACS Volei Municipal Zalău.

Decis în tiebreak, meciul a oferit un spectacol agreabil publicului care a venit totuși în număr mic ca să vadă un meci între ocupanta locului 4 și vicecampioana ediției trecute a campionatului Diviziei A1, zălăuanii fiind și deținători ai Cupei României.

Oaspeții au condus cu 2:0 la seturi, însă băimărenii au renăscut în teren și au restabilit egalitatea controlând autoritar cursul jocului. În decisiv, elevii lui Marian Constantin și Bogdan Nicolae au fost egalați de gazde la 6 după ce au condus cu 3:0, însă au refăcut distanța la 10:7 și au menținut ecartul pe tabelă.

După victoria de trei puncte cu Știința Bacău, ACS Volei Municipal Zalău obține a doua victorie, de data aceasta câștigul fiind de doar două puncte.

 

Programul etapei a 2-a sunt următoarele:

Marți, 18 octombrie

CS Știința Explorări Baia Mare - ACS Volei Municipal Zalău  2:3 (21:25, 19:25, 25:18, 25:16, 11:15)

Miercuri, 19 octombrie

CS Volei Caransebeș - CS Arcada Galați

SCMU Craiova - CS "U" Cluj

CSM București - CS Unirea Dej

VCM LPS Piatra Neamț - LMV Tricolorul Ploiești

CS Știința Bacău - CSA Steaua București

Alte știri din Volei