Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1M: Trei puncte meritateRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Ian 2018

DA1M: Trei puncte meritate

Steaua a obținut o victorie mai grea decât o arată scorul la seturi pe terenul unei echipe ce a cedat până astăzi doar în fața Tricolorului Ploiești. La Zalău, ACS Volei Municipal i-a întins bine pe elevii lui Bogdan Tănase, însă roș-albaștrii au fost mai clari în exprimarea pe finalul seturilor și au câștigat cu un categoric 3:0.

Cherbeleață a fost jucătorul care a făcut diferența în favoarea echipei vizitatoare, ”universalul” Stelei realizând 17 puncte din 16 atacuri și un blocaj reușit, fiind secondat de Kouki, Nemeth și Cubrilo, fiecare cu câte 11 puncte în cont.

De partea gazdelor, Stoilovic și Bălean au punctat de câte 12 ori, zălăuanii pierzând odată cu partida și un tempo în disputa de la distanță cu CSM București. ”Tigrii” sunt la trei puncte în urma echipei din Sălaj și vor încerca mâine să anuleze această distanță cu o victorie în deplasarea scurtă până în Șoseaua Ștefan cel Mare, dinamoviștii încercând la rândul lor să obțină o primă victorie asupra echipelor clasate pe primele șase locuri.

Întâlnirea din sala Dinamo este cea mai echilibrată a zilei de mâine, în celelalte jocuri fiind desemnate favorite clare la câștigarea a trei puncte.

 

Programul etapei a 16-a este următorul:

Marți, 23 ianuarie

ACS Volei Municipal Zalău - CSA Steaua București  0:3 (23:25, 22:25, 20:25)

Miercuri, 24 ianuarie

CS ”U” Cluj - SCMU Craiova

CS Dinamo București - CSM București

LMV Tricolorul Ploiești - CSS 2 CNE UKRO Baia Mare

CS Știința Explorări Baia Mare - CS Arcada Galați

Joi, 25 ianuarie

CSU UV Timișoara - CS Unirea Dej

Alte știri din Volei