Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1M: Dinamo agită lupta pentru ultimul loc pe podiumRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Ian 2019

DA1M: Dinamo agită lupta pentru ultimul loc pe podium

Etapa a 12-a, a doua a returului Diviziei A1 de volei masculin a debutat astăzi în sala Dinamo cu un meci de mare intensitate ce a opus echipei gazdă o altă formație din Capitală, CSM București.

”Tigrii” au venit în Ștefan cel Mare dornici de a obține revanșa pentru partida pierdută în tiebreak în tur, însă Dinamo a fost echipa superioară în primele două seturi, chiar dacă al doilea a fost adjudecat de elevii lui Daniel Rădulescu în prelungiri. Oaspeții s-au mobilizat pe finalul setului al treilea, pe care l-au câștigat in extremis și au lăsat impresia că pot întoarce soarta meciului. Alb-roșiii au spulberat speranțele oaspeților după ce au răsturnat scorul din debutul setului 4, revenind de la 3:6 la 7:6, apoi distanțându-se la 19:12 cu punctele reușite de Maia și Leite. Avansul s-a dovedit a fi decisiv, meciul fiind încheiat după setul 4, cele trei puncte obținute de Dinamo urcând-o până pe locul al treilea la egalitate cu adversarii de astăzi și cu Arcada, gălățenii urmând a juca etapa aceasta la Câmpia Turzii.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 12-a sunt următoarele:

Vineri, 25 ianuarie

CS Dinamo București - CSM București  3:1 (25:21, 29:27, 23:25, 25:21)

Sâmbătă, 26 ianuarie

CSA Steaua București - CS Unirea Dej

CS Știința Explorări Baia Mare - ACS Volei Municipal Zalău

CSM Câmpia Turzii - CSM Arcada Galați

CS ”U” Cluj - SCMU Craiova

VCM Piatra Neamț stă.

Alte știri din Volei