Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1M: Dinamo - Steaua 3-1SportPictures.eu
14 Oct 2017

DA1M: Dinamo - Steaua 3-1

Voleibaliștii de la Dinamo și-au trecut în cont prima victorie în noul sezon competițional, obținută chiar în fața rivalei tradiționale Steaua. Meciul a fost spectaculos și a fost decis de jocul mai exact, atât în apărare, cât și în atac, al jucătorilor antrenați de Daniel Rădulescu și Ionuț Harbuz.

Caio de Pra și Mureșan au fost cei mai constanți jucători ai lui Dinamo în acest meci, brazilianul punctând de 29 de ori (25 pe atac), iar Mureșan de 15 ori. Bogdan Mureșan a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale, atât la blocaj (6 puncte), cât și pe atac.

Fiecare dinamovist a contribuit la victoria importantă din meciul cu Steaua. Americanul Scott Rhein a avut serii bune în primul set, când oaspeții se desprinseseră la trei puncte. Mai întâi a reușit două blocaje de excepție, pentru ca pe serviciul său Dinamo să întoarcă de la 8-11 la 12-11.

Munoz s-a apărat foarte bine și a punctat când echipa avea mai mare nevoie, Peric a intrat în setul trei, dar a reușit să adune 10 puncte, Milutinovic a fost peste tot la fileu, iar Kaszap a știut să-și pună colegii în valoare.

Steaua a contat mai mult prin jocul lui Cherbeleață, însă prea puțin în fața unei echipe motivate, cum a fost Dinamo.

Trupa alb-roșie a cedat un singur set, pe al doilea, dar și în acel ”parțial”, a condus cu 11-5. Setul trei a fost cel mai tensionat. Dinamo și l-a adjudecat la a patra minge decisivă, luând opțiunea pentru victorie. În setul 4, au fost mai multe răsturnări de scor (1-3, 8-6, 11-14, 18-18, 22-18), însă Dinamo a fost mai clară pe final și și-a adjudecat cele trei puncte puse în joc.

 

sursa: csdinamo.eu

Alte știri din Volei