Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1M: CSA Steaua are un nou antrenorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Iun 2016

DA1M: CSA Steaua are un nou antrenor

Bogdan Tănase a acceptat provocarea de a veni pe banca tehnică a echipei militare în calitate de antrenor principal. Împreună cu Răzvan Roșu pe postul de secund, el va ghida CSA Steaua București în noul sezon competițional al primului eșalon valoric masculin.

Noul tehnician stelist s-a întors din Germania unde a condus, alături de principalul Stelian Moculescu, echipa masculină VfB Friedrichshafen la câștigarea titlului de campioană națională. Fiind ofertat de clubul militar, Bogdan Tănase nu a stat pe gânduri. ”Am venit pentru că mi-a plăcut proiectul ambițios al secției de volei și în același timp am urmărit ce au realizat celelalte secții. Echipa de polo a reușit să întrerupă supremația celor de la Oradea devenind campioană națională, iar la baschet am apreciat foarte mult proiectul managerial și felul în care s-a comunicat, ceea ce mă face să sper că și la volei putem face aceleași lucruri” a dezvăluit pentru csasteaua.ro Bogdan Tănase.

Lotul stelist care va ataca sezonul următor a suferit o transformare importantă, ridicând ștacheta valorică. ”Până în acest moment pot sa vă spun că am transferat cinci jucători străini. Pe Ivan Kostic, noul coordonator al echipei, mi l-am dorit foarte mult. Am fost să-l văd personal, este al treilea coordonator de la naționala Serbiei. Am mai adus în poziția de centru principal pe Nemanja Cubrilor, iar centru secund, pe Milan Peric, ambii sunt jucători sârbi care au activat în Italia, respectiv Franța. O altă achiziție de calitate o reprezintă germanul Jan Marko”.

Discuțiile privind definitivarea lotului și a staff-ului tehnic continuă. Antrenorii sunt în tratative și cu alți jucători români ale căror nume urmează să fie făcute publice după parafarea contractelor. Obiectivele propuse sunt pe măsura investițiilor, iar țelul este alcătuirea unei echipe competitive care să readucă în primplanul intern gruparea roș-albastră, posesoare a unei tradiții și a unui palmares de excepție în voleiul românesc.

”Avem toată susținerea clubului. Pe baza bugetului care ne-a fost pus la dispoziție, am convenit împreună cu managerii și conducerea că am putea să ne batem pentru reprezentarea internațională, adică locurile 1-6. Automat, asta înseamnă de la Cupa Balcanică, până la cele trei cupe europene. Într-adevăr, la prima vedere sunt obiective îndrăznețe pentru o echipă nou-promovată, dar părerea mea este că merită să încercăm”, a spus încărcat de optimism noul principal.

”Bogdan Tănase vine cu o experiență uriașă din Germania, iar pentru mine e un mare ajutor, am ce învăța de la el. Suntem tineri, într-o sete constantă de performanță și vrem să ducem Steaua exact acolo unde îi este și numele”, a încheiat Răzvan Roșu, cel care a readus echipa roș-albastră pe prima scenă.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Volei