Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1M: Arcada învinge campioana și trece pe locul secundRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Mar 2018

DA1M: Arcada învinge campioana și trece pe locul secund

Meci plin de întorsături de situație și un final interzis cardiacilor la Zalău între ACS Volei Municipal și Arcada Galați.

Cu șansa de a trece pe locul secund în cazul unei victorii, chiar și a unei victorii mici, gălățenii au pornit foarte bine și au câștigat de manieră autoritară primul set, dar gazdele au reacționat imediat și după un reset la pauza dintre seturi au înclinat balanța în favoarea lor, preluând conducerea la seturi. În actul cu numărul 4 Arcada se regăsește, Gontariu, Bala și Kovacevic sunt mai exacți în execuții și duc partida în decisiv.

Aici începutul bun al gazdelor, 3:0, a fost anulat imediat de gălățeni, 3:3, după care a urmat o perioadă de echilibru până la 13:13, părând că ambele echipe se vor ține într-un șah etern. Kovacevic anulează șansa oaspeților de a închide meciul la 13:14 cu o eroare la serviciu, Dal Bosco plasează un as din serviciu și își aduce echipa în avantaj, dar Gontariu iese la rampă cu un punct din atac și apoi cu un blocaj reușit, pentru ca Spînu să pună capăt partidei cu un atac eficient.

Succesul îi duce pe cei de la Arcada pe locul 2 cu 64 de puncte, cu unul peste Steaua și cu trei sub LMV Tricolorul cu cinci etape înainte de finalul campionatului. Victoria din urmă cu o săptămână de la Ploiești poate cântări foarte mult în economia luptei pentru titlu, returul de la Galați putând fi adevărata finală a campionatului.

 

Programul și rezultatele înregistrate în etapa a 6-a a fazei secunde:

Vineri, 23 martie

CSS 2 CNE UKRO Baia Mare - CS Știința Explorări Baia Mare  0:3 (12:25, 19:25, 24:26)

Joi, 29 martie

SCMU Craiova - CSA Steaua București  3:0 (25:18, 25:22, 27:25)

Vineri, 30 martie

ACS Volei Municipal Zalău - CS Arcada Galați  2:3 (18:25, 25:14, 25:22, 19:25, 15:17)

Sâmbătă, 31 martie

CSU UV Timișoara - CS Dinamo București

CS ”U” Cluj - CS Unirea Dej

Luni, 2 aprilie

CSM București - LMV Tricolorul Ploiești

Alte știri din Volei