Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1F: Victorie importantă pentru campioaneSebastian Tataru / SportPictures.eu
02 Feb 2018

DA1F: Victorie importantă pentru campioane

Astăzi s-au desfășurat primele două partide ale etapei cu numărul 14 a Diviziei A1 de volei feminin, cap de afiș al etapei fiind meciul din cetatea Chindiei dintre CSM Târgoviște și campioana CS Volei Alba-Blaj. Cu o evoluție fulminantă în Liga Campionilor, dar mai ezitantă în ultima perioadă în campionat, blăjencele au luat toate cele trei puncte, însă nu fără emoții. Gazdele, pregătite de spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez, au avut un reviriment consistent în setul secund pe care l-au dominat și au egalat pe tabelă, situație care se putea repeta în setul 4 când au condus cu 21:19, dar campioanele au avut o tresărire de orgoliu și au închis partida.

În cealaltă partidă a zilei, Agroland Timișoara își continuă seria victoriilor cu a cincea consecutivă obținută în deplasarea de la Iași. Penicilina rămâne pe penultimul loc cu numai 6 puncte și are ocazia să arbitreze lupta pentru ultimul loc de play-off dintre CSM Lugoj și Dinamo, urmând să întâlnească ambele formații până la finalul sezonului regulat de care ne despart patru etape.

 

Partidele etapei a 14-a se desfășoară după următorul program:

Vineri, 2 februarie

CSM Târgoviște - CS Volei Alba-Blaj  1:3 (17:25, 25:22, 16:25, 22:25)

ACS Penicilina Iași - ACS Agroland Timișoara  1:3 (22:25, 25:20, 17:25, 15:25)

Sâmbătă, 3 februarie

CS Dinamo București - CSU Medicina CSS Târgu Mureș

CSM București - CS Știința Bacău

CS "U" NTT Data Cluj - CSM Lugoj

Alte știri din Volei