Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1F: ”Tigroaicele” au defilat la Blaj și sunt aproape campioaneMircea Rosca / SportPictures.eu
02 Apr 2018

DA1F: ”Tigroaicele” au defilat la Blaj și sunt aproape campioane

Victorie de senzație pentru CSM București pe terenul campioanei CS Volei Alba-Blaj! Liderul la zi al campionatului s-a impus cu un scor mai categoric decât sperau chiar și fanii săi, doar trei seturi fiind necesare jucătoarelor antrenate de turcul Ferhat Akbaș pentru a tranșa disputa în favoarea lor.

Cu Brakocevic și Baciu în bună dispoziție de joc, ”tigroaicele” au dictat ritmul jocului și s-au impus după o oră și 18 minute într-o partidă în care gazdele au avut replică numai în setul secund, pe care l-au împins în prelungiri.

Cu această victorie de trei puncte, CSM București și-a mărit la 8 puncte avansul pe care îl are față de CS Volei Alba-Blaj, dar campioanele au un meci mai puțin disputat. Interesantă va fi întâlnirea din etapa viitoare de pe teren propriu cu Știința Bacău, moldovencele fiind în luptă directă cu CSM Târgoviște pentru medaliile de bronz ale campionatului și vor încerca să-și vândă cât mai scump pielea. În afară de meciul de peste două săptămâni din sala din complexul Sun Plaza, CSM va mai evolua la Târgoviște și acasă cu Agroland, în timp ce CS Volei Alba-Blaj, după restanța de la Timișoara programată joi, va evolua la Lugoj, la Bacău și va încheia pe teren propriu cu CSM Târgoviște.

 

Iată rezultatele partidelor etapei a 7-a a grupei locurilor 1-6:

Sâmbătă, 31 martie

CS Știința Bacău - ACS Agroland Timișoara  3:1 (25:21, 22:25, 25:22, 25:14)

CSM Târgoviște - CSM Lugoj  3:1 (25:17, 25:19, 19:25, 25:18)

Luni, 2 aprilie

CS Volei Alba-Blaj - CSM București  0:3 (17:25, 24:26, 17:25)

Alte știri din Volei