Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1F: Start în grupa locurilor 1-6Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Mar 2018

DA1F: Start în grupa locurilor 1-6

Campionatul Diviziei A1 de volei feminin va continua în faza a doua numai cu meciurile grupei locurilor 1-6, primul dintre ele disputându-se astăzi la București. Din considerente financiare și cu acceptul Federației Române de Volei, CSM Lugoj a disputat în Capitală meciul considerat pe teren propriu contra celor de la CSM București, meciul din prima etapă a returului urmând să se dispute mâine tot în sala din complexul Sun Plaza. Așa după cum era de așteptat, liderul la zi al campionatului s-a impus fără probleme în minim de seturi în fața ”Cenușăresei” acestei faze și păstrează ecartul considerabil față de campioana CS Volei Alba-Blaj.

În ceea ce privește cealaltă grupă valorică a campionatului, în ședința Consiliului Director din data de 26 februarie s-a hotărât anularea desfășurării fazei a II-a, locurile 7-10. Clasamentul final pentru aceste locuri rămâne același cu cel de la terminarea fazei I-a.

 

Partidele primei etape grupei locurilor 1-6 se desfășoară după următorul program:

Vineri, 2 martie

CSM Lugoj - CSM București (s-a jucat la București)  0:3 (13:25, 16:25, 16:25)

Sâmbătă, 3 martie

CSM București - CSM Lugoj

CS Volei Alba-Blaj - ACS Agroland Timișoara

CS Știința Bacău - CSM Târgoviște

Alte știri din Volei