Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1F: Etapă fără primele două clasateRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Ian 2019

DA1F: Etapă fără primele două clasate

Într-o etapă în care primele două clasate au stat, reflectoarele s-au îndreptat pe meciul programat la Bacău între Știința și Dinamo București, două echipe marcate de o rivalitate frumoasă de-a lungul timpului.

Venite după o partidă excelentă în deplasarea din Olanda și o victorie ce le-a adus calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV, elevele lui Florin Grapă își doreau să le ofere propriilor suporteri un succes ce le menținea cap la cap în lupta cu CSM Târgoviște în lupta pentru ultimul loc de pe podium.

Startul de partidă a fost fulminant pentru gazde, care însă au avut emoții în setul secund pe care l-au adjudecat în prelungiri după ce au înfrânt determinarea echipei din Capitală. Odată trecut punctul culminant, băcăuancele au închis partida în minim de seturi și au dat replica târgoviștencelor, care au avut o misiune mult mai simplă pe teren propriu contra ultimei clasate Belor Galați.

Ultimul meci al rundei s-a jucat la Lugoj, acolo unde gazdele au luat toate cele trei puncte puse în joc și s-au apropiat în clasament la numai unul în spatele adversarelor de astăzi, "U" NTT Data Cluj.

 

Partidele etapei a 11-a s-au desfășurat după următorul program:

Sâmbătă, 26 ianuarie

CSM Lugoj - CS "U" NTT Data Cluj  3:0 (25:18, 25:14, 25:18)

CS Știința Bacău - CS Dinamo București  3:0 (25:12, 27:25, 25:18)

CSM Târgoviște - CSU Belor Galați  3:0 (25:16, 25:11, 25:21)

CSM București a stat, iar CSM Volei Alba Blaj a câștigat cu 3:0 la ”masa verde” după retragerea din competiție a formației ACS Agroland Timișoara.

Alte știri din Volei