Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1F: Doar două meciuri disputate în startul returuluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Ian 2019

DA1F: Doar două meciuri disputate în startul returului

Rămasă în numai 8 echipe, Divizia A1 de volei feminin a disputat două dintre cele trei meciuri ale primei etape a returului.

Marți la Galați s-au întâlnit CSU Belor și CSM Volei Alba Blaj, vicecampioanele trecându-și în cont o victorie în trei seturi, același rezultat fiind înregistrat astăzi în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst Ghermănescu” din Capitală la jocul dintre CSM București și CSM Târgoviște. ”Tigroaicele” au arătat o bună dispoziție de joc, îmbucurătoare din perspectiva meciului de miercuri din deplasare cu Fenerbahce Istanbul din CEV Champions League, și nu le-au lăsat să respire pe adversare. Trushkina a fost cea mai incisivă jucătoare a gazdelor cu 15 puncte înscrise din 11 atacuri, 2 ași și 2 blocaje reușite.

La fel ca partida din Cupa României, întâlnirea din campionat dintre CSM Lugoj și CS Știința Bacău a fost amânată datorită disputării de către echipa moldavă a returului optimilor de finală ale Cupei CEV în deplasare pe terenul olandezelor de la Sliedrecht Sport.

 

Partidele etapei a 10-a s-au desfășurat după următorul program:

Marți, 15 ianuarie

CSU Belor Galați - CSM Volei Alba Blaj  0:3 (11:25, 20:25, 10:25)

Sâmbătă, 19 ianuarie

CSM București - CSM Târgoviște  3:0 (25:12, 25:12, 25:19)

CS "U" NTT Data Cluj - ACS Agroland Timișoara 3:0 la ”masa verde” în urma retragerii echipei timișorene din campionat. Partida CSM Lugoj - CS Știința Bacău a fost amânată pentru o dată nespecificată. CS Dinamo București a stat.

Alte știri din Volei