Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1F: Băcăuancele iau bronzul Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Apr 2018

DA1F: Băcăuancele iau bronzul

Primele două meciuri ale ultimei etape din faza a doua a campionatului Diviziei A1 de volei feminin au eliminat ultima necunoscută în ceea ce privește configurația podiumului. În cele din urmă, medaliile de bronz merg la Bacău după ce echipa pregătită de Florin Grapă a luat cele trei puncte la Lugoj și a depășit pe ultima linie dreaptă pe CSM Târgoviște.

Dâmbovițencele aveau nevoie de cel puțin două puncte în partida de pe terenul campioanei CS Volei Alba-Blaj, însă aceasta a dorit să încheie sezonul cu o victorie în fața propriilor suporteri. Blăjenii plâng cu un ochi și râd cu altul la finalul sezonului în care favoritele lor au pierdut titlul, dar au obținut în premieră pentru o echipă românească calificarea în turneul Final Four al CEV Champions League.

În plus, mai sunt în cărți pentru celălalt trofeu intern, turneul Final Four al Cupei României reunind primele patru echipe clasate în campionat – CSM București, CS Volei Alba-Blaj, Știința Bacău și CSM Târgoviște – la finalul săptămânii viitoare, 27-28 aprilie, la Bacău.

Campionatul se va încheia oficial mâine, odată cu ultimul punct al partidei CSM București - ACS Agroland Timișoara și ceremonia de înmânare a tricourilor de campioană fetelor de la CSM București. Partida va fi transmisă pe canalul Digi Sport 4 începând cu ora 17:00.

 

Iată rezultatele partidelor etapei a 10-a a grupei locurilor 1-6:

Sâmbătă, 14 aprilie

CSM Lugoj - CS Știința Bacău  1:3 (26:28, 28:26, 22:25, 17:25)

CS Volei Alba-Blaj - CSM Târgoviște  3:1 (19:25, 25:21, 25:22, 25:10)

Luni, 23 aprilie

CSM București - ACS Agroland Timișoara     

Alte știri din Volei