Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupe europene: Zălăuanii OK, băimărenii pierd în tiebreakPaul Ursachi / SportPictures.eu
07 Dec 2016

Cupe europene: Zălăuanii OK, băimărenii pierd în tiebreak

Astăzi două reprezentante ale României au disputat manșa tur în competițiile europene în care sunt angrenate. În Cupa CEV, în manșa tur a primei faze, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, Știința Explorări a pierdut pe teren propriu contra echipei Hapoel Mate-Asher Akko din Israel, scor 2:3 (28:30, 25:23, 16:15, 25:22, 13:15). Meciul retur se va disputa marți, 20 decembrie la Nahariya.

Vă reamintim că în Cupa CEV este calificată direct în faza a doua, cea a șaisprezecimilor de finală, Arcada Galați, care va juca o dublă manșă cu primul meci în deplasare între 3 și 5 ianuarie contra învingătoarei din dubla ce opune echipele Barkom-Kazhany Lviv (Ucraina) și Vojvodina NS Seme Novi Sad (Serbia). Manșa tur s-a disputat la Lvov și a fost câștigată de gazde cu 3:1.

Un debut promițător l-au avut voleibaliștii de la Volei Municipal Zalău în Cupa Challenge. Prima fază coincide cu cea a șaisprezecimilor de finală, iar în manșa tur zălăuanii au trecut categoric de echipa bosniacă MOK Jedinstvo Brcko. Cu scorul de 3:0 (25:10, 25:21, 25:12), elevii lui Marian Constantin abordează mult mai relaxați returul din Bosnia, acolo unde se vor deplasa peste două săptămâni pentru meciul retur programat miercuri, 21 decembrie.

Tot în Cupa Challenge Tricolorul LMV Ploiești se va deplasa săptămâna viitoare în Portugalia, mai precis în insulele Azore pentru a juca împotriva echipei Fonte Bastardo Azores.

Alte știri din Volei