Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupe europene: Știința Bacău semnează singurul succes al săptămâniiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Feb 2019

Cupe europene: Știința Bacău semnează singurul succes al săptămânii

Toate cele trei echipe românești rămase în luptă în competițiile europene au evoluat astăzi. În Cupa CEV CSM Volei Alba-Blaj și Știința Bacău au disputat manșa tur a sferturilor de finală, ambele având meciuri dificile. Blăjencele s-au deplasat pe malurile Bosforului unde au dat replica puternicei formații Galatasaray Istanbul, însă au fost învinse cu 3:0 (25:23, 25:20, 25:17), iar misiunea lor din manșa retur programată marți, 12 februarie în sala ”Transilvania” din Sibiu este una extrem de dificilă.

În schimb, evoluând pe teren propriu, Știința Bacău a izbutit o victorie la limită contra celor de la VK UP Olomouc, scor 3:2 (25:19, 20:25, 25:21, 24:26, 15:8)  care însă le obligă pe elevele lui Florin Grapă să se autodepășească din nou într-un meci pe muchie de cuțit cum va fi cel de marțea viitoare din deplasarea din Cehia.

În grupa E a CEV Champions League, CSM București a suferit cea de-a treia înfrângere din patru etape în Palatul Sporturilor Dinamo din Moscova. În pofida unei prestații curajoase, campioanele României nu au făcut față turului de forță al puternicei formații Dinamo Moscova, gazdele adjudecându-și toate cele trei puncte la finele întâlnirii încheiate cu scorul de 3:1 (25:18, 25:20, 14:25, 25:15).

În penultima etapă a grupei, ”tigroaicele” primesc vizita polonezelor de la Chemik Police, formație care nu a reușit niciun succes până la acest punct al fazei grupelor.

Alte știri din Volei