Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupe CEV: Victorii acasă pentru fete, zălăuanii revin învinșiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Dec 2018

Cupe CEV: Victorii acasă pentru fete, zălăuanii revin învinși

Cele două reprezentante în competiția feminină a CEV Volleyball Cup au încheiat victorioase partidele tur disputate aseară în optimile de finală ale competiției.

În sala ”Transilvania” din Sibiu, CSM Volei Alba-Blaj s-a impus cu un scor categoric, 3:0 (25:16, 25:12, 25:16), în partida contra echipei cehe VK Prostejov. Jucătoarele pregătite de Darko Zakoc, din rândul cărora s-au evidențiat Sonja Newcombe și Nadja Ninkovic, ambele câte 12 puncte, au fost net superioare adversarelor și pornesc favorite la calificare în returul ce se va disputa pe 22, 23 sau 24 ianuarie în Cehia.

Știința Bacău a avut parte de un meci mai complicat pe teren propriu contra olandezelor de la Sliedrecht Sport, de care au dispus în set decisiv, scor 3:2 (25:21, 17:25, 25:14, 17:25, 16:14). Denisa Adriana Rogojinaru a fost MVP-ul partidei cu 22 de puncte și 5 blocaje reușite. Misiunea elevelor lui Florin Grapă în partida retur din 22 ianuarie este una foarte dificilă, fiind obligate să câștige două seturi pentru a spera la calificarea după ”setul de aur”.

ACS Volei Municipal Zalău, singura echipă masculină românească rămasă în competițiile continentale, a suferit o înfrângere severă în manșa tur a optimilor de finală ale CEV Volleyball Challenge Cup. În Sala Sporturilor Benfica, elevii lui Nikolay Jeliazkov au pierdut în minim de seturi, scor 0:3 (21:25, 24:26, 20:25) partida contra echipei portugheze Sport Lisboa e Benfica. Chiar dacă meciul a fost unul echilibrat, echipa gazdă a găsit resursele necesare pentru a face diferența pe finalul fiecărui set, astfel încât pornește cu un avantaj moral înaintea partidei retur programate pe 16 ianuarie în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” din Zalău.

Alte știri din Volei