Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Cupa Young Tigers, mini-fotbaliști cu maxi-devotament
08 Feb 2017

Cupa Young Tigers, mini-fotbaliști cu maxi-devotament

În organizarea Asociației Sportive Young Tigers București, la sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat prima ediție a competiției Cupa Young Tigers. Timp de două zile, pe 4 și 5 februarie, în complexul Offside Arena situat în cartierul Berceni din Capitală și-au dat întâlnire grupele de copii născuți în 2008 și 2010 ale unui număr de șase cluburi bucureștene, jocurile desfășurându-se în sistem eliminatoriu.

Așa după cum era de așteptat, ambițiile mari și plăcerea de a concura au dus la partide spectaculoase, văzute la fel atât prin ochii tinerilor participanți, cât și prin cel al părinților care i-au susținut de pe margine, chiar dacă actorii principali au fost copii care nu au împlinit 10 ani.

Cei mai mari, grupele de copii născuți în 2008, s-au luptat pentru trofeu sâmbătă, 4 februarie, la start aliniindu-se reprezentanții cluburilor Young Tigers, Steaua, Capital Sport și ProAktiv. În finala competiției s-au întâlnit Steaua și Young Tigers, învingătoare fiind Steaua cu scorul de 8-2 după ce la pauză tabela indica egalitate 2-2, în timp ce în lupta pentru locul 3 ProAktiv s-a impus în fața celor de la Capital Sport.

Duminică, 5 februarie, pe terenul din bulevardul Metalurgiei și-au dat întâlnire grupele 2010 ale cluburilor Young Tigers, Steaua, Capital Sport si ACS Elite. Reprezentanții clubului gazdă au cedat în meciul pentru trofeu, învingatoare fiind ACS Elite cu scorul de 4-2 după ce la pauză conduceau cu 2-1. Finala mică a fost câștigată de Steaua, învingătoare la limită în disputa cu Capital Sport.

La sfârșitul turneului, fiecare participant a fost felicitat de către domnul Mircea Pascu, președintele de onoare al AS Young Tigers și fost președinte al Federației Române de Fotbal, precum și de cunoscutul internațional Miodrag Belodedici, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu două echipe diferite, Steaua București și Steaua Roșie Belgrad.

Spre deliciul copiilor, aceștia au primit cupe, medalii și diplome, ultimele fiind semnate de fostul mare internațional român.

Bineînțeles, un asemenea eveniment nu se putea derula cu succes fără sprijinul generos al partenerilor, iar Asociația Sportivă Young Tigers București le mulțumește și pe această cale companiilor Decathlon, BGS, Negro 2000, Eurolines, Carrefour și Midocar.

Alte știri din Juniori