Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României merge la ZalăuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Apr 2015

Cupa României merge la Zalău

Victorie scurtă pentru ACS Volei Municipal Zalău în finala Cupei României la volei masculin disputată astăzi în Sala Sporturilor de la Cheile Grădiștei în întâlnirea cu CVM Tomis Constanța.

Partida, ce s-a constituit ca o avanpremieră a finalei campionatului național, a fost controlată în totalitate de sălăjeni și adjudecată în minim de seturi cu scorul 25:21, 25:19, 25:18. Constănțenii, afectați de problemele financiare ale clubului, au suferit prima înfrângere în plan intern după 28 de partide câștigate în sezonul regulat al campionatului, în play-off și în fazele anterioare ale cupei.

Ei nu au putut face față adevăratei avalanșe pe care elevii lui Stoian Stoev, conduși în teren de căpitanul Leo Dal Bosco, au generat-o de la scorul de 9 egal până la 20:10. Chiar dacă au revenit puternic în joc, constănțenii au cedat primul set și nu au mai putut da o replică consistentă în seturile următoare.

Zălăuanii au căpătat, astfel, ascendent moral pentru întâlnirile din finala campionatului, primele două partide fiind programate în 18 și 19 aprilie.

Alte știri din Volei