Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa României la rugby feminin are loc pe 12 noiembrieMircea Rosca / SportPictures.eu
09 Nov 2016

Cupa României la rugby feminin are loc pe 12 noiembrie

După ce și-a stabilit campioana, atât la senioare cât și la junioare, rugbyul feminin se pregătește de ultima întrecere din acest an, Cupa României. Competiția va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, la București, pe terenul Parcul Copilului, cu începere de la ora 11:00. La finalul meciurilor se va stabili câștigătoarea trofeului, după care va avea loc festivitatea de premiere.

Echipele care vor participa la Cupa României sunt CS Agronomia, CS Politehnica Iași și CSU Cluj.

Programată inițial să se desfășoare în trei etape, Cupa României, competiție rezervată senioarelor, va avea în acest an o singură etapă, cea de la București.Competiția se anunță interesantă în condițiile în care în Campionatul Național, CS Agronomia a înterupt dominația celor de la Politehnica Iași, cucerind titlul deținut în ultimii șase ani de ieșence. De aceea, jucătoarele de la Iași își doresc să închidă acest sezon competițional cu un trofeu, singurul rămas în joc fiind Cupa României.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby