Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
Cupa României, ediția a XII–a
02 Oct 2015

Cupa României, ediția a XII–a

Unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul sportiv al Federației Române de Dans Sportiv (FRDS), Cupa României editia a XII–a ,se va desfășura anul acesta în Sala Polivalentă din Iași, în zilele de 2–4 octombrie 2015.

La startul competitiei se vor alinia cei mai buni dansatori sportivi din tara, ce vor participa pe categorii de varsta. Se va dansa, in cele doua zile de concurs, la cele doua sectiuni existente in dansul sportiv: sectiunea standard – dansurile vals lent, tango, vals wienez, slow fox, quick step si sectiunea latino – dansurile samba, cha-cha, rumba, passo doble, Jive incepand cu sferturile sau optimile de finala, in functie de numarul de perechi, pana la marea finala.

In paralel cu acest concurs se va desfasura si Cupa Palas, care va avea loc în incinta PALAS MALL din Iași.

Evenimentele sunt organizate de: Clubul Sportiv Reflex în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași, D.J.S.T. Iasi,Cercul Militar Iași, Palatul Copiilor Iași sub egida Federației Române de Dans Sportiv.

Alte știri din Dans sportiv