Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: Victorie clară, calificare meritatăMircea Rosca / SportPictures.eu
13 Dec 2016

Cupa României: Victorie clară, calificare meritată

Vasile Miriuță și Iuliu Mureșan au văzut împreună, umăr la umăr în frigul de la Cluj, victoria CFR-ului în meciul din optimile de finală ale Cupei României. Tehnicianul echipei din Gruia a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF după eliminarea din partida cu CS U Craiova din meciul de la Drobeta Turnu Severin și până la finalul anului nu va mai conduce de la marginea terenului echipa vișiniilor.

Bud a adus liniștea în sufletul puținilor suporteri din tribune chiar în minutul 6, deschizând scorul cu o lovitură de cap din 8 metri după o centrare primită din flancul stâng de la Camora, apoi Păun putea pune capăt ostilităților în minutul 17 cu un șut la rădăcina barei, dar Grahovac a fost de această dată la post și a blocat. Frigul apăsător și terenul înghețat au afectat calitatea jocului ambelor echipe, fazele de poartă fiind destul de rare. Într-una dintre acestea, în minutul 34, Bud a jucat rolul servantului pentru Păun, care a agățat centrarea de pe dreapta a autorului golului, însă balonul a trecut pe lângă bara de la colțul lung.

Cu o repriză secundă mai bună din punct de vedere al exprimării, ieșenii au fost aproape de a egala în minutul 70 prin Piccioni, dar trei minute mai târziu Dan Roman înscrie pentru 2-0 la mai puțin de un minut de la intrarea în teren după ce Tiago Lopes l-a servit cu o centrare perfectă trimisă din partea dreaptă la linia careului mic. Moldovenii rămân cantonați în atac cu speranțele intacte, dar nu reușesc nici măcar golul de onoare și se încheie CFR Cluj – CSM Politehnica Iași 2-0 (1-0), o calificare meritată în sferturile de finală a clujenilor.

 

CFR Cluj (antrenor Vasile Miriuță): Marc - Lopes, Larie, Mureșan, Camora - Nascimento, Rus - Păun (Al. Chiriță), Nouvier, Juan Carlos (Gomelt) - Bud (Dan Roman)

CSM Politehnica Iași (antrenor Eugen Neagoe): Grahovac - Voicu, Mihalache, Saric (V. Gheorghe), Sato - Crețu, Ciucă, Mitic (An. Cristea), Țigănașu (64 Bole) - Moldovan, Piccioni

Alte știri din Fotbal