Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Cupa României: Verdicte clare încă din manșa turRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Ian 2019

Cupa României: Verdicte clare încă din manșa tur

Ieri au început meciurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României la baschet masculin, manșa tur fiind întinsă pe parcursul unei săptămâni.

La Târgu Mureș, echipa gazdă aflată în cursa pentru recuperarea gloriei din urmă cu câțiva ani și beneficiind de aportul unor jucători cu experiență precum Goran Martinic, Ernests Kalve sau Santa Szabolcs, a primit vizita celor de la BCM U FC Argeș Pitești, formație mult mai închegată și valoroasă la acest moment. Oaspeții s-au impus la o diferență de 27 de puncte ce nu lasă loc de speranțe pentru mureșeni în manșa retur programată miercurea viitoare, un moment important în economia jocului constituindu-l eliminarea pentru proteste îndelungate a lui Santa Szabolcs.

Și în meciurile disputate astăzi la Sighetu Marmației și Constanța echipele favorite s-au impus la diferență consistentă, surprinzătoare poate fi victoria lui Dinamo pe litoral într-o confruntare care ar fi trebuit să fie echilibrată în fața unei colege din grupa Galbenă a Ligii Naționale.

 

Programul manșei tur a optimilor de finală:

Marți, 29 ianuarie

CSM Târgu Mureș - BCM U FC Argeș Pitești  72:99 (19:22, 17:28, 11:33, 25:16)

Miercuri, 30 ianuarie

CSM Sighetu Marmației - SCM Timișoara  57:84 (14:24, 16:11, 12:27, 15:22)

ABC Athletic Constanța - Dinamo Știința București  61:97 (20:20, 21:25, 11:29, 9:23)

Miercuri, 6 februarie

CSM Mediaș - SCM U Craiova

Manșa retur a optimilor de finală va avea loc săptămâna viitoare pentru partidele deja disputate.

Alte știri din Baschet