Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: ”U” Cluj, după 50 de ani, este finalistă a CupeiMircea Rosca / SportPictures.eu
02 Apr 2015

Cupa României: ”U” Cluj, după 50 de ani, este finalistă a Cupei

Un meci închistat, fără multe ocazii de poartă, au oferit în returul semifinalei clujene ”U” și CFR, cea care a avut câștig de cauză la finalul celor două jocuri fiind Universitatea. După o partidă tur încheiată cu un scor alb pe terenul din Gruia, era de așteptat ca prudența să fie cuvântul de ordine pentru ambele echipe, cu atât mai mult cu cât în acest sezon amândouă au avut probleme ofensive și au marcat puține goluri în partidele disputate.

90 de minute terne, în care au răsărit șuturile lui Gravenberch pentru ”U” și Păun pentru CFR, au condus ”dubla” în prelungiri. Intrarea lui Mengolo a animat jocul ”șepcilor roșii” și apar două ocazii, cea mai mare dintre ele fiind în minutul 108 când mingea trimisă de noul intrat a trecut de puțin pe lângă bara porții lui Mincă.

S-a ajuns la lovituri de departajare, subiect delicat pentru gazdele întâlnirii din această seară, ”U” având două penalty-uri în acest sezon, ambele ratate. Dore trage primul pentru CFR și înscrie, apoi căpitanul ”șepcilor roșii” Raul Ciupe marchează cu un șut simplu pe centrul porții. Larie bate slab și Veselovsky răsplătește eforturile fanilor celor de la ”U”, remarcabili ca de obicei. Lungu face 2-1 pentru gazde, după care Chanturia are o execuție de clasă, culcându-l pe Veselovsky din fentă și împingând balonul în colțul opus în plasă. Castillon nu ratează, Petrucci da și Vasilică Cristocea aduce sărbătoarea pe Cluj Arena!

”U” Cluj – CFR Cluj 4-2 (0-0, 0-0, 0-0), un meci care a păstrat ce a fost mai bun la final.

 

”U” Cluj (antrenor Adrian Falub): Veselovsky - Ciupe, Neag, Skvorc, Bambara - Kovacs (min. 72 Cristocea), A. Lungu - Gravenberch, Ceppelini, Morar (min. 90 Mengolo) - Lemnaru (min. 65 Castillion)

CFR Cluj (antrenor Eugen Trică): Mincă - Jakolis, Larie, Carp, Camora - Petrucci, Muniru - Tiago Lopes (min. 83 Chanturia), Tade, Păun (min. 98 Jazvic) - Dore

Alte știri din Fotbal