Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Cupa României: U-BT Cluj-Napoca si Steaua CSM Eximbank se întâlnesc în prima semifinalăMircea Rosca / SportPictures.eu
15 Feb 2017

Cupa României: U-BT Cluj-Napoca si Steaua CSM Eximbank se întâlnesc în prima semifinală

Două dintre cele mai în formă echipe din actualul sezon intern, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și Steaua CSM Eximbank, în fapt ocupantele primelor două poziții din clasamentul LNBM, au reușit, marți seară, să treacă de prima fază din FINAL 8 Cupa României și se vor întâlni, joi seara, în prima semifinală a competiției KO.

Desfășurate într-o atmosfera cum rareori se poate vedea în arenele sportive din România, în care galeria locală din Sibiu a îmbrăcat în galben Sala Sporturilor „Transilvania” și a realizat un adevărat spectacol în tribune, primele meciuri din cadrul sferturilor de finală ale FINAL 8 Cupa României au adus față-n față pe parchet patru dintre cele opt participante.

În prima dispută, Steaua CSM Eximbank a trecut lejer de SCM U Craiova, cu scorul de 83-63, dupa un meci in care învingătoarea s-a stabilit după primul sfert, câștigat de roș-albaștrii cu 23-7.

A urmat o confruntare recunoscută ca fiind un adevărat derby al Ardealului, echipa locală BC CSU Sibiu primind replica deținătoarei trofeului, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. La capătul unui joc spectaculos, cu multe faze aclamate de întreaga asistență din Sala Sporturilor „Transilvania”, clujenii s-au impus, cu scorul de 88-70, spre bucuria micuței galerii alb-negre sosită la Sibiu să-și încurajeze favoriții.

Miercuri sunt programate următoarele dispute din sferturile de finală, după cum urmează:
BC Mureș Tg. Mureș vs. Phoenix Galați
BC SCM Timișoara vs. CSM CSU Oradea

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet