Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa României: Timișoara Saracens - Știința Baia Mare 7-8Leczki Józsi / SportPictures.eu
11 Nov 2017

Cupa României: Timișoara Saracens - Știința Baia Mare 7-8

În etapa a II-a contând pentru Cupa României pe stadionul Dan Păltinișanu s-au întâlnit Timișoara Saracens și Știința Baia Mare. După o partidă echilibrată, la pauză rezultatul fiind de 0-0, maramureșenii s-au impus cu 8-7, punctele decisive venind în ultimul minut de joc.

Partida a inceput cu initiativa apartinand elevilor lui George Sava, care au dominat pana la jumatatea primei reprize, pentru ca apoi banatenii sa revina in joc, de altfel pana la pauza singura ocazie de a marca un eseu au avut-o acestia prin Mesake Doge. Totusi, la cabine s-a intrat cu rezultatul de 0-0.

Dupa reluare Timisoara Saracens a inceput ceva mai decisa si Ionut Muresan a avut posibilitatea de a deschide scorul, insa primii care puncteaza pe tabela sunt maramuresenii. In minutul 57 William Helu a vazut cartonasul galben si superioritatea numerica a fost exploatata de baimareni cu incercarea avandu-l ca autor Feofaaki Holoia. Oaspetii s-au aflat in avantaj doar trei minute pentru ca Marius Simionescu a recuperat un balon in 22-ul baimarenilor dupa care nu a mai putut fi oprit in drumul sau catre terenul de tinta. Manumua Tevita a transformat si Timisoara Saracens a preluat conducerea cu 7-5.

Finalul i-a gasit din nou pe cei de la Stiinta Baia Mare in ofensiva, presiunea acestora in jumatatea de teren a gazdelor finalizandu-se cu o lovitura de pedeapsa din care Taniela Maravunawasawasa a marcat punctele victoriei.

Timisoara Saracens a trebuit sa se multumeasca cu bonusul defensiv dupa aceasta infrangere, iar etapa viitoare banatenii se vor deplasa pe terenul celor de la CSM Bucuresti, in timp ce Stiinta Baia Mare cu doua victorii la activ, ve reveni pe teren in runda a patra impotriva tigrilor.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby