Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: ”Tigroaicele”, primele calificate în sferturiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Ian 2018

Cupa României: ”Tigroaicele”, primele calificate în sferturi

Ieri s-a desfășurat prima partidă a optimilor de finală ale Cupei României Fan Courier la handbal feminin. Devansată față de celelalte meciuri datorită implicării campioanei în faza a doua a Ligii Campionilor, partida de la Slobozia dintre AHCM din localitate și CSM București a avut o derulare previzibilă și o câștigătoare netă.

Elevele danezei Helle Thomsen s-au detașat de la 7:3 în minutul 9 la 13:4 zece minute mai târziu pentru a pleca la pauză cu o diferență de șapte goluri, 18:11. În partea a doua a jocului antrenoara campioanelor a menajat-o pe Cristina Neagu, însă colegele celei care este nominalizată pentru cea mai bună jucătoare a anului 2017 au turat motoarele și au încheiat partida cu 15 lungimi diferență, scor final 34:19.

Gullden și Bazaliu au fost cele mai prolifice jucătoare din tabăra învingătoarelor cu câte 5 goluri, în timp ce pentru gazde Dăscălete, cu 6, și Burlachenko, cu 5 goluri, au contribuit cel mai mult în ofensivă.

 

Iată programul complet al optimilor de finală:

Vineri, 5 ianuarie

AHCM Slobozia - CSM București  19:34 (11:18)

Sâmbătă, 17 februarie

HC Dunărea Brăila - CS Măgura Cisnădie

Loc 1 Divizia A Seria B - ASC Corona 2010 Brașov

HC Zalău - CSM Slatina

CS Rapid USL Metrou București - HCM Rm. Vâlcea

CSM Roman - SCM Craiova

CSM Bistrița - Universitatea Cluj Napoca

Loc 1 Divizia A Seria A - CSU Danubius Galați

Alte știri din Handbal