Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: Surpriza vine din liga a douaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Ian 2016

Cupa României: Surpriza vine din liga a doua

Sferturile de finală ale Cupei României au programat două meciuri superbe la Odorheiul Secuiesc și în sala Rapid din Capitală. În primul meci al zilei, HC Odorhei a întâlnit noua stea a litoralului, liderul Diviziei A, HC Dobrogea Sud Constanța. Cu foști componenți ai desființatei HCM Constanța, Dobrogea Sud a recuperat handicapul de la pauză și s-au impus categoric, scorul final fiind 34:30 (14:16) în favoarea lui Toma, Buricea, Stănescu & co.

În sala Rapid, CSM București a primit vizita reșițenilor de la HC Adrian Petrea în ceea ce a fost cea mai dramatică partidă a sferturilor. ”Tigrii” au obținut o calificare după a doua serie de aruncări de departajare, scorul final fiind 31:30. Conduși cu 7 goluri (22:15), reșițenii au revenit incredibil și au egalat, au ratat ocazia de a trece în avantaj și au avut șansa de a câștiga meciul în ultimele secunde. Această revenire s-a bazat pe portarul Drăghici, autorul unei prestații fabuloase. La loviturile de departajare drama a continuat, Drăghici a fost aproape de a para a patra lovitură a bucureștenilor. Stavrositu a ratat lovitura ce putea aduce victoria și calificarea după prima serie de 5 aruncări, iar Huta a înscris golul ce-I ținea pe reșițeni în luptă. În a doua serie de câte 5 aruncări Iancu, portarul bucureștenilor, a ieșit la rampă și cu două parade și-a dus colegii în semifinale.

Astfel, până acum în Final Four s-au calificat Dunărea Călărași, HC Dobrogea Sud și CSM București. Ultimul meci al sferturilor va avea loc luni, 1 februarie, începând cu ora 17:30 în sala Concordia Chiajna și va opune Steaua Alexandrion București și CSM Ploiești.

Alte știri din Handbal