Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa României: Baia Mare și Timișoara vor juca finalaSportPictures.eu
02 Nov 2014

Cupa României: Știința Baia Mare și RCM Timișoara vor juca finala

Echipele de rugby Știința Baia Mare și RCM Timișoara vor juca finala Cupei României, după ce duminică au trecut în semifinale de CSM Olimpia București, respectiv CS Dinamo București, ambele meciuri având loc în Complexul sportiv Ghencea din Capitală.

În prima semifinală, Știința Baia Mare a dispus de CSM Olimpia București cu scorul de 18-16 (0-3), după o lovitură de pedeapsă venită pe final. Deși față în față s-au aflat campioana en titre și ultima clasată în SuperLiga CEC Bank, CSM Olimpia București a dat o replică dârză, fiind la un pas de a obține în premieră calificarea în finala Cupei României.

Știința Baia Mare va juca a cincea finală consecutivă în Cupa României, pe 30 noiembrie, urmând să întâlnească la Cluj-Napoca pe RCM Timișoara.

În cea de-a doua semifinală, RCM Timișoara a trecut de Dinamo București cu categoricul rezultat de 78-12, în urma a 11 eseuri reușite.

Finala din acest an a Cupei României este o reeditare a celei din 2011, în care formația din Timișoara a învins-o pe cea din Baia Mare.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Rugby