Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: Știința Bacău - CSM București 3-0Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Ian 2015

Cupa României: Știința Bacău - CSM București 3-0

Știința Bacău, campioana României la volei feminin, a câștigat cu socrul de 3-0 (26-24, 25-20, 25-18) primul meci al dublei cu lidera clasamentului Diviziei A1, CSM București, și și-a luat revanșa pentru înfrângerea suferită în campionat.

Știința a început jocul mai bine conducând cu trei puncte până la 9-6, când evoluția excelentă a bulgăroaicei Kremena Kamenova și a japonezei Ana Takagui, dar și lipsa de apetit a coordonatoarei Sabina Moise și liberoului Dana Albu au făcut ca oaspetele să întoarcă scorul la 13-9 în favoarea lor. Apoi, Știința a revenit la 18-17, însă din nou Kamenova a fost excelentă, CSM București conducând cu 21-18.

După un time out cerut de antrenorul Florin Grapă gazdele revin la 21-20 și câștigă cel mai disputat set al meciului cu 26-24.

Partea a doua a jocului relevă o echipă Știința în care Alexandra Sobo joacă excelent, Ioana Baciu, absentă total în prima parte a jocului, trage în teren tot ce primește și, pe fondul revenirii coordonatorului Sabina Moise, dar mai ales al eficienței blocajului, băcăuancele punctează și opresc atacurile Kamenovei scorul ajungând la 13-5, iar apoi, cu toate încercările lui Kristell Estelle și Claudiei Gravilescu, băcăuancele punctează și câștigă setul la 25-20.

După 4-4 în setul 3, Știința joacă excelent, echilibrat în atac și în faza de apărare, și conduce cu 9-5, după care, beneficiind de evoluția foarte bună a Denisei Rogojinaru și a liberoului Dana Albu, gestionează partida și câștigă setul cu 25-18.

Antrenorul Florin Grapă declara după meci pentru AGERPRES că echipa pe care o pregătește este decisă "să câștige și partida retur de la București, programată în luna februarie".

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Volei